Kraft papir

Tingsheng vil gi det besteKraftpapir lunsjboks,Kraft brødboks,Kraft papir pizzaboks

Kraftpapir, brukt som emballasjemateriale.Intensiteten er høy.Vanligvis gulbrun.Halvbleket eller helbleket kraftmasse er hassel, krem ​​eller hvit.Kvantitativt 80~120g/m2.Bruddlengden er generelt mer enn 6000m.Høy rivestyrke, arbeid mot brudd og dynamisk styrke.Mest rullepapir, men også flatt papir.Kraftbartremassen brukes som råmateriale, og den lages ved å piske på en Fourdrinier papirmaskin.Den kan brukes som sementposepapir, konvoluttpapir, limforseglet papir, asfaltpapir, kabelbeskyttelsespapir, isolasjonspapir, etc.

1

Kraftpapir er et seigt, vannavstøtende emballasjepapir som er brungult og har en lang rekke bruksområder.Basisvektområdet er 80 g/m2 til 120 g/m2, og det er forskjeller på bane og flatt papir, samt enkeltsidig glans, dobbeltsidig glans og stripete.De viktigste kvalitetskravene er fleksibilitet og fasthet, høy sprengningsmotstand, og tåler større strekk og trykk uten å gå i stykker.Kraftpapir har høy strekkkraft, og har enkelt lys, dobbelt lys, stripe, ingen korn osv. Brukes hovedsakelig til innpakning av papir, konvolutter, papirposer osv. og trykkpresssylinderforing.

Kraftpapir beholder vanligvis sin gulbrune farge og egner seg til poser og innpakningspapir.I henhold til de ulike egenskapene og bruksområdene har kraftpapir ulike bruksområder.Kraftpapir er en generell betegnelse for en slags papir, og det er ingen sikker spesifikasjon.Vanligvis er det klassifisert etter dets egenskaper og bruksområder.

1
I henhold til de forskjellige fargene kan det deles inn i: primærfarget kraftpapir, rødt kraftpapir, hvitt kraftpapir, flatt kraftpapir, enkelt lett kraftpapir, tofarget kraftpapir, etc.
I henhold til ulike bruksområder kan det deles inn i: emballasjekraftpapir, vanntett kraftpapir, fuktsikkert kraftpapir, rustsikkert kraftpapir, mønstret kraftpapir, prosesskraftpapir, isolerende kraftpapp, kraftklistremerker, etc.
I henhold til de forskjellige materialene kan det deles inn i: resirkulert kraftpapir, kraftkjernepapir, kraftbasepapir, grovt kraftpapir, kraftvokspapir, tremassekraftpapir, komposittkraftpapir, etc.


Innleggstid: 20. juli 2022